duminică, 6 decembrie 2009

Am incercat sa dau foc trecutului!

Am daramat,am spart si am distrus ceea ce a fost casuta copilariei mele...Seri in care ne jucam de-a va-ti ascunselea au luat sfarsit si toate amintirile au fost ca si sterse!
Am aprins un foc imens, le-am dat foc.Simteam cum toata copilaria imi arde,si cum tot trecutul mi se transforma in scrum..pentru un moment caldura ma invaluise si simteam cum obrajii mi se incalzesc foarte tare!Nu vazusem niciodata foc mov sau verde...eram cuprins de uimire,si de curiozitate.Vroiam sa vad cum ard toate.Sa-mi vad uraciunile si trecutul plin de pacat si prostie cum arde.Puteam sa fiu stapanul propiului mister pentru o clipa,si ma simteam oarecum eliberat.O pace parea ca imi inunda sufletul!
Dar stai!Pic! Pic!...un strop de ploaie imi atinge fatza...a inceput sa picure.De pe fata-mi incalzita se prelinge si cade in flacari!
Si au inceput tot mai multi sa cada!Mi-au stins focul!
Trebuia sa ma astept si la asta!Ca de obicei toate incercarile de a lasa trecutul in urma si de a merge mai departe esueaza.Stropii de ploaie au lasat in urma doar cenusa fumegand...si parca e mai dureros asa...sa vezi jumatati de amintiri zacand in cenusa...fumul gri sa te sufoce..sufletul sa se zbata fara nici un sens...Nu am mai putut sta!Am plecat...am renuntat facandu-mi din nou aceeasi vesnica promisiune...ca..

Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro